Referenties

Referenties

Jennifer heb ik leren kennen als een vrouw met een sterke persoonlijkheid en een natuurlijke drive om personen die hiervoor open staan (opnieuw) in hun kracht te zetten. Gedurende mijn switch van de financiële wereld naar het sociale domein binnen gemeenten heeft zij mij in mijn zoektocht naar een passende job steeds weer weten te motiveren om te geloven in mijn kunnen zodat ik door kon zetten om mijn doel te bereiken. Door de juiste vragen te stellen, door te vragen, een spiegel voor te houden of positieve feedback te geven ben ik daar gekomen waar ik wilde zijn. Mede door haar doortastende manier van coachen heb ik kunnen realiseren dat ik per 1 januari 2016 kan starten aan een nieuwe carrière in een functie die ik het meest ambieerde. Ik heb mijn doel bereikt. Een betere loopbaancoach had ik mij niet kunnen wensen! Jennifer, dankjewel, ik vind je een Topper!
Inge van Laar
Ik ben op 7 dec de workshop " LinkedIn or Left out?" bijgewoond voor een school opdracht. Zeer interessant! Je deed fantastisch! weer wat geleerd
Priya Rasa
Jennifer is een pittige dame die duidelijk les geeft. Ze daagt je uit om zelf te ontdekken hoe je profiel verbeterd kan worden op LinkedIn om zodoende beter op te vallen bij mogelijke werkgevers en recruiters. Uiteraard helpt ze je hier bij en geeft ze goede tips.
Loly Tentuwa
Ik heb Jennifer leren kennen als een zeer gemotiveerde, betrokken en uiterst bekwame werkcoach. Ze wordt door haar klanten gewaardeerd om haar klantgerichtheid en zorgvuldigheid. Haar drive om tot de kern van de zaak te komen dragen bij tot de positieve resultaten in haar werk. Jennifer is vaak actief in het meedenken over oplossingen en vernieuwingen en levert een aanzienlijke bijdrage aan de uitvoering hiervan. Ze wordt gezien als een innovatieve en goed georganiseerde werkcoach met veel kennis over haar werkveld. Ik heb het afgelopen jaar met veel waardering en plezier met haar samengewerkt.
Harriet Loos